Aquest pa esta fet amb els ingredients i proporcions de la recepta de Ma petite boulangerie, però fet amb panificadora. El resultat: un pa de motlle molt tovet i saborós, s'ha guardat be 1 setmana en una bossa de plàstic. Quan tingui motlles ja provaré a fer la recepta original, de moment el resultat es molt satisfactori.
Ingredients
- Massa fermentada (amb aquestes quantitats en surten uns 400 gr, la que sobri es guarda be a la nevera durant 1 setmana per utilitzar a altres receptes)
- 175 gr aigua
- 5 gr sal
- 250 gr farina de força
- 5 gr llevat fresc
- Pa de motlle
- 300 gr aigua
- 1 cc sal
- 50 gr llet
- 10 gr mantega tova
- 500 gr farina de força
- 150 gr massa fermentada
- 10 gr llevat fresc
Elaboració
- Massa fermentada
- Posem tots els ingredients a la cubeta de la panificadora en l'ordre de la recepta, connectem el programa d'amassar durant 15 minuts. Ha de quedar una massa llisa.
- La passem a un bol i la deixem reposar a la nevera tapada amb film durant tota la nit (o fins a 48h, fins que hagi doblat el volum).
- Pa de motlle
- Posem tots els ingredients a la cubeta de la panificadora en l'ordre de la recepta i connectem el programa de pa basic (el nº 1 a la panificadora Moulinex), seleccionant el pes del pa 1 kg i daurat mig.
- En acabar desemmotllar i deixar refredar del tot sobre una reixeta.
tu si que amortitzaràs la panificadora...
ResponEliminaJajaja, ja tens raó, la faig anar gairebé cada dia
ResponElimina