Qué busques?

dijous, 26 d’abril del 2012

Rosca de full i formatge

Aquest aperitiu es fa en un moment i resulta deliciós de sabor i textura.
Ingredients
  • 1 planxa de full rectangular congelada
  • 50 gr Parmigiano reggiano ratllat
  • 50 gr Emmental ratllat (o els formatges ratllats que més agradin)
  • Orenga
  • Sal
Preparació
  • Pre-escalfem el forn a 200º.
  • Estirem la pasta de full sobre un paper de forn amb un corró.
  • Espolsem be tota la superfície amb els formatges, orenga i una mica de sal (poca, que el formatge ja és salat).
  • Enrotllem pel cantó llarg i tallem el "xurro" pel mig amb un ganivet esmolat, deixant la punta sense tallar. Trenem les dues meitats passant l'una per sobre l'altra. Caurà molt de formatge, no passa res, el repartim per sobre la trena.
  • Enfornem a 200º fins que estigui ben daurada, uns 20', com més daurada i torrada millor.
  • Per servir la tallem amb un ganivet de serra.
Recepta treta de Bocados de Cielo, il.lustra molt be amb fotos el procés de fer la rosca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: