Vaig comprar tant el mouse de ceps com les tartaletes, així que poca feina ;o)) Un altre dia faré jo la mouse i ja la publicaré.
Mini tartaletes de brie i confitura de tomàquet
Vilment copiades del bloc del Manel, aprofitant la seva generositat a la cuina. Sempre en trec bones idees, gracies Manel !
Jo les vaig fer amb crema de brie (President) i van tenir un éxit impresionant.
Mini magdalenes de tomàquet i parmesà
- 3 ous
- 500gr tomàquets
- 150ml llet
- 20ml oli d'oliva
- 150gr farina
- 1/2 sobre de llevat
- 100gr parmesà ratllat
- 3-4 fulles alfàbrega fresca
- 1cp sucre
- Pre-escalfar el forn a 180º.
- Batre els ous, incorporar: la llet, la farina, el llevat, el formatge i la sal.
- Afegir a la pasta els tomàquets a dauets petits sense pell ni llavors, la alfàbrega picada i el sucre.
- Deixar reposar la pasta a la nevera 30', queda una mica líquida.
- Omplir els motlles, prèviament untats amb una mica d'oli amb l'ajuda d'un esprai, fins dalt i coure a 180º uns 20'.
Ostras, fan una pinta boníssima. Ja els tinc tots anotats!
ResponEliminaMercés pel compliment Tumateixa ! aquest desembre amb tanta cuina i tanta festa gairebé no he tingut temps de llegir, espero esmenar-ho al gener.
ResponElimina