Ens agrada molt el pa de llavors però la recepta que ve amb el receptari de la panificadora va sortir un xurro, després de fer proves aquesta es la recepta que m'ha fet el pes. Ja podem disfrutar d'un deliciós pa de llavors fet a casa.
Ingredients
(Per un pa d'un kg)
- 405 ml aigua templada
- 1 cs oli gira-sol
- 2 cc sal
- 1.5 cs sucre
- 2.5 cs llet en pols
- 330 gr farina de força
- 165 gr farina complerta
- 165 gr farina sègol
- 18 gr llevat fresc Levital o 2 cc llevat sec de forner
- 4 cs llavors de lli
- 3 cs pipes de gira.sol
- 3 cs llavors de rosella
Elaboració
- Posar els ingredients a la cubeta de la panificadora en l'ordre que s'indica a la recepta, excepte les llavors. Si fem servir llevat fresc esmicolar-lo bé.
- Connectar el programa de pa integral, seleccionar el pes del pa, 1 kg, i el color de la crosta, jo el vaig fer "daurat mig".
- Quan soni (més o menys al cap de 20') afegir les llavors.
- En acabar el programa (dura 3h 40'), desemmotllat i deixar refredar 1h sobre una reixeta.
olor de pa recent cuit; benvingut a casa
ResponElimina