Ingredients
(per 37 cookies grosses)
- 230 gr mantega (pomada)
- 100 gr sucre
- 220 gr sucre moré
- 2 ous grans o 3 de petits
- 300 gr farina
- 140 gr flocs de civada passats per la picadora ben fins
- 1/2 cc sal
- 1 cc llevat quimic
- 1 cc bicarbonat
- 340 gr perles de xocolata resistents a l'escalfor
- 112 gr xocolata de cobertura passada per la picadora
- 1/2 cc essencia de vainilla
- Pre-escalfem el forn a 180º.
- Preparem 2 safates de forn cobrint-les amb paper o una làmina de tefló.
- Barregem la mantega en pomada amb els sucres amb una batedora de varilles, quan estigui cremós i ben unit, afegir els ous d'un en un amb una espàtula vigilant que no es talli la crema de mantega. Afegim la sal i la vainilla i acabem la barreja amb la batedora de varilles un altre cop.
- A continuació barregem la farina, el llevat i el bicarbonat i els afegim a la crema de mantega tamisant-ho de mica en mica i unint amb les varilles.
- Finalment incorporem la civada, i les xocolates.
- Formem boles sobre el paper de forn, deixant uns 5 cm entre elles, i enfornem a 180º uns 10-14', fins que agafin color. És millor no passar-se ja que son més bones flonges per dintre.
- Retirar amb l'ajuda d'una pala i deixar refredar sobre una reixeta. Quan traiem una safata ja podem enfornar la següent, jo les vaig fer en 4 tandes.
En una capsa de llauna es guarden be durant 1 setmana, això si en sobren ja que son altament adictives!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada