Sopeta calenta pel fred que diuen que ve, aquesta es fa en 25’ i és boníssima.
Ingredients
- 1l de brou
- 2 cebes grosses
- Farigola
- Sal, pebre
- Pa eixut (del dia abans)
- Formatge emmental ratllat
Preparació
- Tallem les cebes en juliana, posem un bon raig d’oli a l’olla i sofregim la ceba a foc suau durant uns 20’, fins que sigui gairebé transparent. No s’ha d’enrossir.
- Tirem una mica de farigola a l’olla, el brou calent, sal i pebre. Deixem que bulli 5’.
- Tallem llesquetes de pa tan fines com puguem i les fregim deixant-les sobre paper absorbent (o també les podem torrar).
- Si no agrada trobar la ceba (com és el cas de la meva filla gran) opcionalment podem passar la sopa pel minipimer, quedarà una crema molt clareta.
- Posem la sopa en bols individuals que puguin anar al forn, a sobre unes llesquetes del pa fregit i a sobre formatge ratllat abundant.
- Posem els bols al forn i ho gratinem fins que quedi ben daurat.
BONISSIMAAAAAAAAA!!!! i que fàcil es..........
ResponEliminaEl Josep Mª a quedat bocabadat
No estava segura de si eres tu... ara si! m'alegro que us hagi agradat!
Elimina