Qué busques?

dissabte, 12 de març del 2011

El barco de los grandes pesares

Dan Fesperman, EEUU.

Aquest periodista nord americà escriu els seus thrillers situant-los als escenaris on ha estat destinat com a reporter, Berlin durant la guerra de Bòsnia i Afganistan entre d'altres.

El barco de los grandes pesares ens porta a la guerra dels Balcans, Vlado Petric es un exiliat Bosnià a Berlín quan un membre del Tribunal Internacional pels Crims de Guerra li proposa tornar a Sarajevo per col·laborar a la detenció d'un general Serbi responsable de genocidi a Srebrenica.

La missió, aparentment senzilla, destaparà històries molt més antigues, de la segona guerra mundial que impliquen als serveis secrets de diversos països. Novel·la d'acció i de reflexió al mateix temps, amb un excel·lent control del ritme narratiu.

Es una novel·la d'espies, bona cóm feia temps que no en llegia cap. Ja se sap que, acabada la guerra freda la literatura d'espionatge va anar de baixa. Aquesta història i els seus personatges t'atrapen des del primer moment revivint fets històrics barrejats amb la ficció en total harmonía.

La web de l'autor a: http://www.danfesperman.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: