Ingredients
- 350 gr plàtans madurs pelats
- 50 gr coco ratllat
- 100 gr pa de pessic (o melindros)
- Llet
- 1 rajolí de moscatell
- 2 cs brandi
- 4 ous
- 4 cs sucre
- 75 gr sucre pel caramel
- 200 cc nata líquida
- 1 motlle de flams de 16 cm de diàmetre (jo vaig fer servir 1 de corona)
- Pre-escalfem el forn a 180º i hi posem un recipient amb aigua calenta, on hi càpigue el motlle, per fer el bany Maria.
- Fem caramel amb el sucre al motlle i l'encaramel.lem be tot el fons i els costats.
- Posem el pa de pessic esmicolat a un plat i l'amarem amb llet, una mica de moscatell i el brandi.
- Pelem els plàtans i els posem a un bol aixafant-los amb una forquilla, hi barregem el pa de pessic i el coco ratllat.
- Batem be els ous amb el sucre i ho afegim a la barreja del bol. Finalment incorporem la crema de llet i ho remenem fins que quedi homogeni.
- Omplim el motlle amb la barreja i enfornem al bany Maria uns 45' a 180º, fins que al punxar amb una broqueta surti neta.
- Desemmotllar quan sigui totalment fred.
Queda molt be acompanyat de nata líquida lleugerament batuda.
Alguna alternativa al coco? El seu (dis)gust em supera... Gràcies!
ResponEliminaJaja, a la meva germana tampoc li agrada gens. Aquest puddig queda exactament igual només amb plàtan sense posar-hi coco, la textura i l'aspecte serà el mateix, només hi faltarà el gustet a coco.
ResponElimina