Aquesta versió del pa de nous porta farina completa que li dona una textura i sabor especials, més potent i aromàtica. Com sempre amb la panificadora fet sense ni adornar-te'n.
Ingredients
(per un pa de 1kg)
- 325 ml d'aigua tèbia
- 1.5 cc sal
- 2.5 cc sucre
- 455 gr farina de força
- 105 gr farina completa de blat (la integral tipus 150)
- 1.5 cc llevat de forner liofilitzat
- 40 gr nous picades grosserament
- Posar els ingredients, excepte les nous, a la cubeta de la panificadora en l'ordre de la recepta.
- Connectar el programa de pa francès (dura 3h 39'), seleccionar el pa del pa 1000 gr, i el nivell de torrat (jo vaig posar daurat mig).
- Quan soni el "bip" afegir-hi les nous (al cap de 17')
- En acabar desemmotllar i deixar refredar completament sobre una reixeta (mínim 1h)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada