Qué busques?

dilluns, 15 d’octubre de 2012

Pa fet a casa: pa de nous

Aquesta versió del pa de nous porta farina completa que li dona una textura i sabor especials, més potent i aromàtica. Com sempre amb la panificadora fet sense ni adornar-te'n.

Ingredients
(per un pa de 1kg)

  • 325 ml d'aigua tèbia
  • 1.5 cc sal
  • 2.5 cc sucre
  • 455 gr farina de força
  • 105 gr farina completa de blat (la integral tipus 150)
  • 1.5 cc llevat de forner liofilitzat
  • 40 gr nous picades grosserament
Preparació

  1. Posar els ingredients, excepte les nous, a la cubeta de la panificadora en l'ordre de la recepta.
  2. Connectar el programa de pa francès (dura 3h 39'), seleccionar el pa del pa 1000 gr, i el nivell de torrat (jo vaig posar daurat mig).
  3. Quan soni el "bip" afegir-hi les nous (al cap de  17')
  4. En acabar desemmotllar i deixar refredar completament sobre una reixeta (mínim 1h)

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: