Qué busques?

dilluns, 5 de novembre del 2012

Panellets 2012

Sempre vaig tard publicant les receptes, però ull, només a publicar-les eh! Per la castanyada els panellets van estar ben a punt. Aquest any hem fet 8 varietats amb la col·laboració de la Cristina i el Ramón:
a les que ja tinc publicades aquí, i amb el massapà fet tal com vaig explicar aquí (però doblant les quantitats), vam afegir les següents varietats:


  • Aneguets: barrejant unes gotes de colorant groc i una mica d'essència de llimona, formem el cos i el cap, el bec és mitja ametlla marcona crua, marquem les ales amb el canto d'una cullera i enfornem a 200ª de 5 a 10', vigilant que no es socarrimin. Quan son freds pintem els ulls amb una mica de cobertura de xocolata fosa.
  • Coco i xocolata: son la matexa barreja de massapà, 2-3 cs de coco ratllat i 1 cc d'aigua, que fem per fer els de coco normals, però per aquests formem boles i les recobrim de xocolata de cobertura fosa, les acabem espolsant-hi una mica de coco ratllat per sobre i les posem a la nevera per que s'endureixin.
  • Llimona: Fets igual que els de codony que ja estan publicats, però farcits amb confitura de llimona i gingebre feta a casa. 
  • Ametlla: exactament iguals que els de pinyons però amb forma ovalada i substituint els pinyons per granet d'ametlles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: