Qué busques?

dilluns, 10 de desembre de 2012

Pesto di Erice

Una altra recepta de pesto, aquest cop Sicilià, pels plats de pasta, encara que amb patata cuita o al caliu també hi lliga molt . Aquesta recepta és del poble d’Itàlia del mateix nom. Un plat energètic en 5', i acompanyant-lo d'amanida un dinar molt equilibrat.

Ingredients
  • 2 ous durs
  • Alfàbrega fresca
  • 30 gr ametlla llargueta torrada
  • 50 gr formatge Pecorino ratllat (o un formatge d’ovella curat a falta de Pecorino)
  • 1 all
  • Oli d’oliva VE
  • Sal
Preparació
  1. Passem pel minipimer els ous durs, les ametlles pelades, un bon grapat de fulles d’alfàbrega, l’all, el Pecorino ratllat, sal i oli suficient per cobrir els ingredients.
  2. Tastem i rectifiquem de sal, afegim all si cal o qualsevol dels ingredients fins que quedi una salsa espessa, equilibrada i saborosa.
Servir sobre la pasta calenta i recent escorreguda.
Podem picar unes quantes ametlles amb el morter i afegir-les al pesto, queda molt bo trobar-hi alguns trossets d’ametlla.

2 comentaris:

  1. Hola,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 24000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: