Qué busques?

dilluns, 15 de juliol de 2013

Gelat de café

Segueixo amb els gelats, això de la geladora és fantàstic! Aquest cop de cafè.
Ingredients
  • 3/4 l llet
  • 9 rovells
  • 300 gr sucre (o 225 gr de sucre i 58 gr de sucre invertit)
  • 4 cc cafè soluble (jo el vaig posar descafeïnat)
  • 1 beina de vainilla
Preparació
  1. Portem a ebullició la llet amb la vainilla, ho retirem del foc i deixem infusionar.
  2. Batem be els rovells amb el sucre i el cafè soluble.
  3. Afegim la barreja de rovells a la llet i fem coure a foc mig sense parar de remenar fins que agafi consistència de crema (quan cobreixi el dors de la cullera). No ha d'arribar a bullir! es tallaria.
  4. Retirem del foc, retirem la beina de vainilla i afegim el sucre invertit remenant be.
  5. Deixem refredar i ho posem a la nevera unes hores (millor fer-ho el dia abans).
  6. Posar al pot de la geladora fins que agafi la consistència del gelat (a la meva uns 30')
Si no es te geladora ho posem al congelador i anem remenant cada 30' o cada hora unes quantes vegades fins que es geli del tot.

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: