M'encanta fer postres, tot i que es el primer que poso al meu bloc. Miraré d'esmenar-ho a les properes receptes. Aquest es especialment senzill i rapit de fer, el resultat es molt bo.Ingredients
- Pasta de full congelada
- Pomes de la varietat que més agradi (acida, golden, reineta)
- Sucre
- Mantega
- Canyella
Elaboració
- Descongelar la pasta de full sobre el marbre lleugerament enfarinat, aproximadament 30'.
- Pre-escalfar el forn a 180º
- Estirar la pasta amb un corró fins que quedi d'un gruix d'uns 3mm.
- Tallar cercles de pasta de la mida que agradi més (amb la ajuda d'un platet de cafè o amb un tallapastes adequat).
- Pintar una safata del forn amb mantega i escampar-hi sucre per sobre, posar els cercles de pasta (separats un dit).
- Punxar la pasta amb una forquilla perquè no pugi i recobrir amb lamines finetes de poma.
- A sobre espolsar amb sucre i posar-hi una boleta de mantega.
- Enfornar fins que siguin daurades, més o menys 20'.
- Treure-les amb la ajuda d'una pala (s'enganxen una mica) i espolsar amb canyella.
Per fer uns postres més festius es pot servir amb una bola de gelat i coulis de préssec (préssecs madurs passats pel minipimer), sensacional !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada