L'altre dia una companya, la Isabella, em va explicar aquesta recepta, no se si és ben be com la fa ella, però ens ha agradat molt. és una manera ben diferent de fer la pasta i aquesta salsa ha de quedar perfecta amb verdures al vapor, ho provaré un altra dia.
Ingredients
Per 6 persones)
- 1 Bròquil
- 500 gr fetuccini frescos
- 1/2l Beixamel: 1/2 ceba trinxada, mantega, 1/2l llet, 2 cs farina, sal, nou moscada.
- Safrà
- Pebre molt
- 2 cs Parmesà ratllat
- Ametlles torrades
Preparació
- Fem una beixamel clareta afegint-hi dos pessics safrà al final, el parmesà i una mica de pebre.
- Bullim el bròquil al dente, reservem.
- Bullim els fetuccini amb l’aigua de coure el bròquil.
- Barregem la pasta amb el bròquil i la beixamel, finalment repartim per sobre ametlla picada grossera. Servir ben calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada