Una altra recepta de pesto, aquest cop Sicilià, pels plats de pasta, encara que amb patata cuita o al caliu també hi lliga molt bé. Aquesta recepta és del poble d’Itàlia del mateix nom. Un plat energètic en 5', i acompanyant-lo d'amanida un dinar molt equilibrat.
Ingredients
- 2 ous durs
- Alfàbrega fresca
- 30 gr ametlla llargueta torrada
- 50 gr formatge Pecorino ratllat (o un formatge d’ovella curat a falta de Pecorino)
- 1 all
- Oli d’oliva VE
- Sal
- Passem pel minipimer els ous durs, les ametlles pelades, un bon grapat de fulles d’alfàbrega, l’all, el Pecorino ratllat, sal i oli suficient per cobrir els ingredients.
- Tastem i rectifiquem de sal, afegim all si cal o qualsevol dels ingredients fins que quedi una salsa espessa, equilibrada i saborosa.
Podem picar unes quantes ametlles amb el morter i afegir-les al pesto, queda molt bo trobar-hi alguns trossets d’ametlla.
Hola,
ResponEliminaHe vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 24000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat
Mercés per l'oferiment! ja m'ho miraré.
Elimina