Una altra recepta de pesto, aquest cop Sicilià, pels plats de pasta, encara que amb patata cuita o al caliu també hi lliga molt bé. Aquesta recepta és del poble d’Itàlia del mateix nom. Un plat energètic en 5', i acompanyant-lo d'amanida un dinar molt equilibrat.
Ingredients
- 2 ous durs
- Alfàbrega fresca
- 30 gr ametlla llargueta torrada
- 50 gr formatge Pecorino ratllat (o un formatge d’ovella curat a falta de Pecorino)
- 1 all
- Oli d’oliva VE
- Sal
- Passem pel minipimer els ous durs, les ametlles pelades, un bon grapat de fulles d’alfàbrega, l’all, el Pecorino ratllat, sal i oli suficient per cobrir els ingredients.
- Tastem i rectifiquem de sal, afegim all si cal o qualsevol dels ingredients fins que quedi una salsa espessa, equilibrada i saborosa.
Podem picar unes quantes ametlles amb el morter i afegir-les al pesto, queda molt bo trobar-hi alguns trossets d’ametlla.
Mercés per l'oferiment! ja m'ho miraré.
ResponElimina