Qué busques?

dimarts, 18 de gener del 2011

Pa fet a casa

Hi ha res més acollidor que la olor del pa recent fet ?


Ja fa temps que em mirava les panificadores domèstiques per poder fer el pa a casa, finalment aquest any els Reis han rebut la meva carta i han tingut el detall de deixar-ne una a casa. M'ho estic passant d’allò més be fent combinacions i provant diferents possibilitats mentre la màquina i jo ens anem coneixent.

De moment no posaré receptes, ja que només copio les que venen amb la màquina i no tenen gaire mèrit, no obstant surten tan bones que us en deixo una mostra. Res a veure amb el pa que comprem normalment, ara gaudim d'un pa consistent i saborós que ens ha fet redescobrir el plaer de menjar senzillament un pa amb tomàquet sol, o només una llesca de pa amb oli.
He fet pa blanc (a l'esquerra)

pa de motlle (a la dreta)

pa rústic (a baix) :

i pizza. Tot va sortint molt bo i resulta escandalosament fàcil. El següent pas serà polir els acabats dels pans fets amb motlle i llençar-me fer pans i barres al forn, sense motlle. El proper cap de setmana més probes !


Qualsevol consell dels veterans i veteranes en aquests quefers serà molt benvingut !!

3 comentaris:

  1. Aquest el provarem de fer amb les nenes.

    ResponElimina
  2. m'he deixat de dir que jo també tinc planificada la compra d'una panificadora casolana... jeje

    ResponElimina
  3. Ostres, doncs t'ho recomano. Es molt divertit això de fer pa, especialment si surt bo ! aquest cap de setmana em llenço a fer panets !!

    ResponElimina

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: