Fresqueta i cruixent, deliciosa com a primer plat o com a guarnició. En una bona barbacoa americana no hi falta mai.
Ingredients
- 500 gr col
- 250 gr pastanagues
- 1 ceba petita
- Opcional: panses sense pinyol, col lombarda, poma
- Per a la salsa
- 250 ml maionesa (feta amb i ou gros, 250 ml oli VE, 1 cs vinagre de poma, sal)
- 100 gr creme fraiche (al super n'he trobat de la marca President)
- 1 cc mostassa
- 2 cs sucre
Preparació
- Netegem i ratllem en juliana, ben finets, tots els ingredients, millor amb una mandolina o ratllador (si hi posem panses han d'estar remullades una estona abans i escorregudes).
- Fem la maionesa i barregem la resta d'ingredients quan és ben lligada.
- En un bol barregem les verdures amb la salsa i ho posem a la nevera unes hores, si fa aigua (la col en deixa anar) la retirem, és normal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada