Qué busques?

dijous, 19 de setembre del 2013

Tuya

Claudia Piñeiro, Burzaco (Argentina) 1960.

Novel·la ambientada a l’Argentina, a Buenos Aires, on sota el pretext d’un thriller s’amaga una cínica crítica a la societat benestant i superficial moguda només per les aparences.

La Inés descobreix que el seu marit, l’Ernesto, l’enganya al trobar un paperet amb un cor dibuixat amb pintallavis i signat “tuya”, això es converteix en la seva única obsessió. La Inés està disposada a traspassar qualsevol límit i trencar totes les regles per tal de preservar el seu estatus i la seva imatge.

La Inés i l’Ernesto tenen una filla de 17 anys, la Lali que esta vivint el seu propi drama personal, mentre els seus pares i molt especialment la seva mare, l'ignoren deixant-la totalment sola i desvalguda, immersos com estan en les seves mentides..

La narració és molt caustica i ens mostra una societat freda i calculadora encarnada en el personatge de la Inés. Aquest thriller diferent s’endinsa com pocs a les misèries més íntimes d’aquesta famíliamodèlica”.

2 comentaris:

  1. Com que he llegit aquest post mentre estava a la biblio... doncs ja tinc el préstec fet! a veure quan li trobo una estona que en tinc una pila!!

    ResponElimina

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: