Qué busques?

dilluns, 23 de setembre de 2013

Amanida d'alvocat i rúcula

Ja no fa calor, però encara venen de gust amanides i ensaladilles, aquesta la vaig treure del blog Asopaipas i el resultat ens va encantar.

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 3 ous
  • 2 alvocats madurs
  • 1 ceba tendra
  • 50 gr rúcula
  • Maionesa
    • 1 ou
    • 1/4 l oli VE
    • 2 cs vinagre de poma
    • sal
  • Crema de llet
Preparació

  1. Bullim les patates senceres i amb pell fins que siguin cuites (aprox 20-25', depèn molt de la mena de patates i de la mida). Reservem fins que es refredin.
  2. Fem els ous durs i reservem fins que es refredin.
  3. Fem la maionesa amb el minipimer, després hi barregem miquetes de crema de llet fins obtenir una textura no tan espessa, més lleugera. Desem a la nevera.
  4. Tallem la ceba en juliana i la cobrim d'aigua i vinagre, ho posem a la nevera.
  5. Quan les patates ja son fredes les pelem i tallem a daus grossos, els posem a un bol gran.
  6. Pelem els alvocats i també els tallem a daus grossos, els barregem amb les patates. Hi afegim la ceba ben escorreguda i salem.
  7. Hi aboquem maionesa i barregem be, finalment hi barregem les fulles de rúcula (deixant-ne unes quantes a part per decorar). Guardem a la nevera fina al moment de servir.
  8. Servirem la amanida en una safata decorada amb els ous durs i fulles de rúcula per sobre.

2 comentaris:

  1. si proves de posar-hi una maionesa d'alvocat, et quedarà diferent i no caldrà utilitzar làctics. És boníssima i molt fàcil de fer: un alvocat a la batedora, el suc de mitja llimona, un pessic de sal i triturar. Si vols que et quedi més lleugera pots afegir-hi un xic d'oli i aigua, i tambñe pots posar-hi espècies, si vols. Et donarà un toc diferent!!!!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Ostres no la coneixia aquesta maionesa, M'encanta l'alvocat de totes les maneres, ho provaré ben aviat. Moltes gràcies!!!

      Suprimeix

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: