Qué busques?

divendres, 24 d’abril del 2009

Hortalisses amb formatge

Un altre plat per aprofitar el que hi hagi a la nevera, el resultat es sorprenent.

Ingredients:
  • Hortalisses. Jo avui hi he posat: carabassó, pastanaga, coliflor, api i fonoll
  • Julivert
  • Formatge fresc cremós (mató, mascarpone, ricotta.. el que més agradi)
  • 1c de panses
  • 6 castanyes ratllades
  • 2c Emmental ratllat
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Netejar i tallar les hortalisses. Saltejar-les fins que estiguin al dente, començant per les que tarden més a coure, juntament amb les panses i les castanyes ratllades.
  2. Salpebrar i barrejar amb el formatge fresc.
  3. Posar a una safata del forn i cobrir amb l'emmental ratllat. Gratinar fins que estigui daurat.

Es poden triar les hortalisses entre: faves, blat de moro, pastanaga, pèsols, coliflor, cols de Brusel.les, api, fonoll, porro, carabassa, carabassó..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: