Recepta copiada vilment del Delantal Verde ... però es que es tan i tan bo, que ho havia de compartir ! Així es com m'ha quedat a mi:
Ingredients
- 200 gr ametlles crues
- 3 c tahín (pasta de sèsam)
- 1 all
- Julivert fresc
- Alfàbrega fresca
- Suc de llimona
- Oli d'Oliva verge extra
- Aigua
- Sal
- Preparar la llet d'ametlles tal i com s'explica a la recepta anterior. Reservar la llet, només utilitzarem la polpa d'ametlles ben escorreguda.
- Al minipimer barrejar la polpa d'ametlles amb les herbes, l'all, la pasta de sèsam, sal, un rajolí d'oli i afegir-hi miquetes d'aigua fins obtenir una textura cremosa i untable.
- Tastar i rectificar segons al gust.
Ideal com a entrant fred acompanyat de torradetes i bastonets vegetals: pastanaga, api, cogombre, endívia...
Quina bona idea! :D
ResponEliminaTenia una muntanya d'ametlles que no hi havia manera d'acabar-nos-les i estava buscant receptes... i diana!
Em semblen dues receptes bones, senzilles i que et permeten aprofitar del tot les ametlles. I a més a més m'ha permès arribar fins el teu blog: Felicitats i gràcies!