Qué busques?

dilluns, 1 de febrer del 2010

Muffins de xocolata

Semblen magdalenes, però no son magdalenes: directament importats dels US


Ingredients


  • 250 gr farina
  • 80 gr sucre
  • 1 sobre llevat químic
  • 60 gr mantega fosa (o d'oli de gira-sol)
  • 2 ous
  • 200 ml llet
  • 50 gr cacau
  • 100 gr perles de xocolata
Preparació
  1. Pre-escalfar el forn a 200º.
  2. En un bol barrejar: la farina, el llevat, el sucre, el cacau tamisat i les perles de xocolata.
  3. En un altre bol barrejar be els ous, la mantega fosa i la llet.
  4. Ajuntar-ho al bol de la farina, remenant el mínim perquè la farina es mulli, la massa no s'ha de treballar gaire.
  5. Omplir 2/3 els motlles de muffins o de magdalenes (jo no en tenia dels de muffins que son més grossos).
  6. Enfornar a 200º 15 o 20 minuts (si els motlles son de magdalena amb 15' n'hi ha prou).
VARIACIÓ: es poden fer de xocolata i taronja només substituint 100 ml de llet per 100 ml de suc de taronja i els 50 gr de cacau per 100 gr de taronja confitada i trinxada. Surten de taronja amb trossets de xocolata, també boníssims!

4 comentaris:

  1. Agafo nota. Sóc adicta a la xocolata...

    ResponElimina
  2. Doncs espero que t'agradin ! son tan fàcils i ràpids de preparar que no fa gens de mandra posar-s'hi

    ResponElimina
  3. La mantega ha d'estar fosa a temperatura ambient o s'ha de fondre al foc?

    ResponElimina
  4. La mantega s'ha de fondre al foc o al microones, ja que ha de ser líquida i deixa-la templar una mica, millor no posar-la quan esta calenta del tot. Espero que et surtin be i t'agradin!!

    ResponElimina

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: