Ingredients
- 250 gr farina
- 80 gr sucre
- 1 sobre llevat químic
- 60 gr mantega fosa (o d'oli de gira-sol)
- 2 ous
- 200 ml llet
- 50 gr cacau
- 100 gr perles de xocolata
- Pre-escalfar el forn a 200º.
- En un bol barrejar: la farina, el llevat, el sucre, el cacau tamisat i les perles de xocolata.
- En un altre bol barrejar be els ous, la mantega fosa i la llet.
- Ajuntar-ho al bol de la farina, remenant el mínim perquè la farina es mulli, la massa no s'ha de treballar gaire.
- Omplir 2/3 els motlles de muffins o de magdalenes (jo no en tenia dels de muffins que son més grossos).
- Enfornar a 200º 15 o 20 minuts (si els motlles son de magdalena amb 15' n'hi ha prou).
VARIACIÓ: es poden fer de xocolata i taronja només substituint 100 ml de llet per 100 ml de suc de taronja i els 50 gr de cacau per 100 gr de taronja confitada i trinxada. Surten de taronja amb trossets de xocolata, també boníssims!
Agafo nota. Sóc adicta a la xocolata...
ResponEliminaDoncs espero que t'agradin ! son tan fàcils i ràpids de preparar que no fa gens de mandra posar-s'hi
ResponEliminaLa mantega ha d'estar fosa a temperatura ambient o s'ha de fondre al foc?
ResponEliminaLa mantega s'ha de fondre al foc o al microones, ja que ha de ser líquida i deixa-la templar una mica, millor no posar-la quan esta calenta del tot. Espero que et surtin be i t'agradin!!
ResponElimina