El quark es un formatge fresc alemany que es molt suau i cremós, jo diria que es més a prop del iogurt que del formatge. Habitualment es menga condimentat i untat o per fer cobertures de pastissos barrejat amb nata. En aquesta recepta forma part de la massa i dona una textuta i sabor diferents a aquests pastissets.
- 120 gr formatge quark
- 150 gr mantega
- 150 gr sucre moreno
- un pessic de sal
- 2 ous
- 60 gr llet
- 60 gr maicena
- 200 gr farina
- 1 c d'impulsor (o 1 sobre de llevat químic)
- 50 gr festucs crus
- Xocolata de cobertura
Preparació
- Pre-escalfar el forn a 190º
- Batre el formatge, la mantega, el sucre i la sal fins a obtenir una massa homogènia.
- Afegir-hi la farina, la maicena i l'impulsor, tamizant-los.
- Barrejar-hi també els ous ben batuts i la llet i barrejar suaument fins a obtenir una massa fina.
- Finalment afegir els festucs picats grosserament.
- Omplir motlles (tipus magdalena) i enfornar 20-25'
- Quan siguin freds cobrir els pastissets amb xocolata de cobertura fosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada