Un magnífic esmorzar, boníssim i energètic. Ideal per començar el dia de bon humor, o per un berenar amb nens. Jo el vaig dur a casa la meva germana i va ser tot un èxit, l'únic problema: acabar menjant-ne massa...
Ingredients
- 100 gr nous
- 100 gr perles de xocolata
- 225 gr farina
- 150 gr sucre
- 150 gr mantega (a punt de pomada)
- 4 ous
- Pell de llimona ratllada (o essència)
- 1 sobre de llevat químic
- 150 gr cobertura de xocolata
- 150 cc crema de llet
- 75 gr mantega
- Unes quantes nous caramel·litzades per adornar
Preparació
- Pre-escalfar el forn a 180º.
- Batre en un bol la mantega, el sucre i la ratlladura de llimona, afegir-hi els ous d'un en un tot remenant.
- Incorporar les perletes de xocolata i les nous trossejades grosseres.
- Afegir la farina barrejada amb el llevat, remenant de mica en mica.
- Abocar la barreja a un motlle de Plum Cake prèviament pintat amb mantega i enfarinat (espolsant be la farina sobrera).
- Deixar refredar i preparar la cobertura: Portar al punt d'ebullició la crema de llet, retirar del foc i afegir-hi la cobertura de xocolata i la mantega. Remenar fins que quedi tot ben unit i homogeni. S'ha de deixar refredar una mica, fins que sigui cremós i no massa líquid.
- Desemmotllar el Plum Cake i recobrir-lo amb la cobertura, posar unes nous caramel·litzades a sobre i guardar a la nevera fins que agafi consistència la cobertura.
puc assegurar que estava boníssim! :)
ResponEliminaDéu meu! perquè m'ho fas això, el plum cake ja m'agrada, però amb xocolata deu ser...
ResponEliminaHauré de limitar-me a mirar el teu bloc quan estigui ben tipa sinó em fa agafar massa gana.
Jajajaja, tens raó que a aquesta hora segons quines imatges fan venir gana ! anima't a fer-lo, sut super bo i no es gens difícil
ResponEliminaElisabet ! quina sorpresa, ja feia temps que no et veia per aqui ! petons wapa
ResponElimina