Un invent per fer una guarnició de patata diferent pel xai de Pasqua i que va resultar un segon plat vegetarià bo i festiu.
Ingredients- 1.5 kg patates
- 100 gr parmesà ratllat
- 1/2 l crema de llet
- 4 ous
- Tòfona ratllada
- Mantega
- 1 dent d'all
- Sal, pebre i nou moscada
- Pelar les patates, tallar-les a rodanxes finetes i salar-les.
- Fregar una safata de que pugui anar al forn amb l'all.
- Pintar amb mantega el fons i les parets de la safata.
- Batre be els ous junta amb la crema de llet sal, pebre i nou moscada.
- Omplir la safata fent capes: una de patates, a sobre una mica de tòfona ratllada, a sobre parmesà i regar amb la barreja d'ous i crema de llet. Seguir fent capes fins omplir la safata i acabar amb una bona capa de parmesà.
- Posar al forn pre-escalfat a 180º durant 30', vigilant que no es cremi de sobre. Passat aquest temps cobrir amb paper de plata, baixar la temperatura del forn a 165º i deixar coure uns 30' més, fins que al punxar amb un escuradents ho notem quallat.
fa molt bona pinta, com a nosaltres ens agrada a tots la patata ho probaré.
ResponEliminam'encanta aquesta recepta! és perfecta per a un sopar.
ResponElimina