Ingredients
(per unes 30 galetes)
- 200 gr farina de rebosteria
- 85 gr mantega
- El suc de 1/2 llimona
- 1 ou
- 3 o 4 tomàquets secs (prèviament marinats amb oli VE, uns alls i bitxos durant uns dies)
- 3 cs oli de marinar els tomàquets
- 1/2 cc impulsor o llevat químic
- Sal Maldon
- Llavors de sèsam
- Pre escalfem el forn a 200º.
- Barregem la farina i la mantega freda tallada a dauets fins obtenir una textura semblant a molles de pa.
- Afegim el suc de llimona, l'ou, l'oli dels tomàquets i els tomàquets escorreguts i picats finament. Amassem fins que no s'enganxi a les mans.
- Estirem entre dos fulls de paper parafinat deixant un gruix de 5 mm, tallem amb un talla-pastes i les posem sobre una safata del forn coberta amb paper de forn. No s'han de tocar però no cal molta separació ja que gairebé no creixen.
- Espolsem les galetes amb llavors de sèsam, premem una mica amb els dits i afegim un pessic de sal Maldon a cada galeta.
- Enfornem a 200º fins que siguin daurades, un 10'. No han de quedar massa torrades.
La recepta l'he tret de: Aliter Dulcia i la he adaptat al meu gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada