Ingredients
- 2 Albergínies grosses
- 5-6 cullerades de tahina (puré de sèsam torrat)
- Suc de 1/2 llimona
- 2 grans d'all
- Julivert fresc
- 1 culleradeta de sal
- Oli d'oliva verge
- Torradetes o pa de pita
Preparació
- Escalivar les albergínies i pelar-les.
- Triturar al minipimer tots els ingredients: les albergínies pelades, la tahina, el suc de la llimona, els alls, el julivert i la sal. Recomano posar la meitat de suc de llimona, all i sal, tastar i afegir la resta segons el gust de cadascú, a vegades, si la albergínia pica una mica, amb menys all i menys llimona ja n'hi ha prou.
- Deixar refredar i servir amb un raig d'oli per sobre acompanyat de torradetes o pa de pita.
hauré de deixar de mirar aquest bloc quan s'atança l'hora de dinar... em fa venir més gana encara.
ResponElimina