Ingredients
- Pasta de full congelada
- Fruites fresques variades al gust (maduixots, pinya, raïm, plàtan, kiwi, gerds...)
- 100 gr xocolata negra de cobertura
- Gelatina neutra
- 1 gotet d'aigua
- 4c de sucre
- 1 rovell d'ou
Elaboració
- Descongelar la pasta de full sobre el marbre lleugerament enfarinat.
- Pre-escalfar el forn a 200º .
- Pintar una safata del forn amb mantega i posar-hi a sobre el rectangle de pasta de full. Punxar tota la superfície amb una forquilla, deixant una vora de dos dits a tot el voltant sense punxar.
- Pintar la vora de la pasta amb el rovell d'ou batut amb 1 cullerada d'aigua, i enfornar fins que sigui daurat (aproximadament 10').
- Fer un almívar amb el gotet d'aigua i el sucre.
- Rentar i tallar les fruites: els maduixots i els grans de raïm per la meitat (treure les llavors del raïm), les altres a rodanxes. Anar-les posant a una plata i pintar-les amb l'almívar.
- Fondre la xocolata al bany maria o al microones.
- Fondre la gelatina o preparar-la seguint les instruccions del paquet.
- Muntar la banda: amb una espàtula escampar una capa fina de xocolata per tota la superfície de full, excepte les vores, a sobre posar-hi la fruita ben escorreguda, intercalant-la segons colors al gust de cadascú, finalment pintar tota la fruita amb la gelatina.
- Deixar una estona avanç de servir perquè s'endureixi la xocolata i qualli la gelatina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada