Laminar el cep el més fi que es pugui amb un ganivet ben esmolat, reservar els retalls que siguin passa petits per afegir-los al saltejat de bolets. Disposar les làmines de ceps al voltant dels plats i amanir amb sal, pebre i oli. Deixar reposar mentre preparem la resta d'ingredients.
Fer una reducció de Mòdena posant el vinagre a un cassó junt amb una cullerada sopera de sucre, deixar-ho bullir fins que tingui textura de xarop.
Saltar els bolets, prèviament nets, sal-pebrats i tallats petits, a una paella amb oli fins que es beguin tota l'aigua.
Fregir els dauets de pa.
Daurar la poma a dauets amb una mica de mantega.
Muntar els plats just abans de servir: al mig del cercle de ceps l'enciam amanit amb sal i la reducció de Mòdena, a sobre una cullerada de bolets saltejats, uns quants dauets de poma i de pa i finalment una mica de reducció de Mòdena per sobre dels ceps
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada