mmmmmmmm, flonjo, dolç, suau
Ingredients
- 500gr formatge mascarpone
- 6 ous
- 6 cs (cullerades soperes) de sucre
- 1 cs sucre avainillat
- 4 cs amaretto o licor de cafè
- 500 gr melindros
- 3 fulles de gelatina
- 1/2 l cafè fort
- Cacau en pols
- Separar els rovells de les clares i reservar les clares a la nevera.
- Blanquejar els rovells amb el sucre amb l'ajuda del minipimer.
- Afegir el sucre avainillat, el mascarpone, el licor i la gelatina desfeta amb una mica d'aigua calenta. Batre-ho tot molt bé fins que quedi totalment homogeni.
- Muntar les clares a punt de neu e incorporar-les amb delicadesa a la crema anterior
- Preparar una safata de parets altes (de 4-5 dits d'alçada), aquest postre no es pot desemmotllar, per tant serà la safata de servir. També es pot fer en copes o bols individuals.
- Mullar els melindros amb el cafè, escórrer el cafè sobrant prement amb les mans i fer una capa de melindros al fons de la safata.
- Repartir la meitat de la crema per sobre els melindros i fer una segona capa de melindros xopats en cafè i escorreguts.
- Repartir la resta de la crema allisant be la superfície.
- Posar a la nevera un mínim de 8h, millor fer el tiramisú el dia anterior.
- Avanç de servir espolsar tota la superfície amb cacau en pols amb l'ajuda d'un colador.
Tinc una amiga que en fa un cada cop que ve a sopar i esta.... boníiiissim
ResponEliminaMone,
ResponEliminaMolt bo! ... La meva dona l'a fet i encara estic llepantme els dits.
Josep Ma
Que wai veure't per aquí !! m'encanta que us hagi agradat !
ResponElimina