Ingredients
600 gr pomes
40 gr mantega (més 20gr pel motlle)
4 ous
20 cl llet
100 gr farina
60 gr sucre
1c sucre avainillat
1 pessic de sal
Canyella en pols
Per servir: gelat de llet merengada o nata semimontada
Preparació
- Pre-escalfar el forn a 180º
- Untar el motlle amb mantega i disposar-hi les pomes pelades i tallades a lamines
- Fondre la mantega
- Barrejar la farina, el sucre la sal i el sucre availnillat
- Incorporar-hi els ous d'un en un, i la llet poc a poc, sense deixar de batre, finalment afegir-hi la mantega fosa. Ha de quedar una massa fina, semblant a la dels creps.
- Abocar per sobre les pomes
- Enfornar uns 30'
- Servir fred o tebi, espolsat amb canyella per sobre i amb una bola de gelat de llet merengada. També es bo amb nata semi montada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada