Qué busques?

dijous, 20 de maig de 2010

Pastis de poma i canyella

Ingredients

  • 600 gr pomes

  • 40 gr mantega (més 20gr pel motlle)

  • 4 ous

  • 20 cl llet

  • 100 gr farina

  • 60 gr sucre

  • 1c sucre avainillat

  • 1 pessic de sal

  • Canyella en pols

  • Per servir: gelat de llet merengada o nata semimontada
Preparació
  1. Pre-escalfar el forn a 180º
  2. Untar el motlle amb mantega i disposar-hi les pomes pelades i tallades a lamines
  3. Fondre la mantega
  4. Barrejar la farina, el sucre la sal i el sucre availnillat
  5. Incorporar-hi els ous d'un en un, i la llet poc a poc, sense deixar de batre, finalment afegir-hi la mantega fosa. Ha de quedar una massa fina, semblant a la dels creps.
  6. Abocar per sobre les pomes
  7. Enfornar uns 30'
  8. Servir fred o tebi, espolsat amb canyella per sobre i amb una bola de gelat de llet merengada. També es bo amb nata semi montada.

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: