Qué busques?

dissabte, 18 de setembre del 2010

Crema fresca de tomàquet, alfàbrega i mozzarel.la

Després de tot l'estiu fent gazpacho, avui se m'ha acudit fer una crema freda de tomàquet inspirada en les broquetes de tomàquet i mozzarel.la al pesto. Ha sortit fresca i aromàtica, boníssima. 

Ingredients
  • 2kg tomàquets madurs
  • 1 safata d'alfàbrega fresca
  • 1 all
  • 1 got d'aigua
  • sal, pebre blanc
  • Oli d'oliva verge
  • Boletes de mozzarel.la fresca
Preparació
  1. Escaldar els tomàquets, pelar-los i treure les llavors
  2. Treure les branques de la alfàbrega i deixar només les fulles. Reservar-ne unes quantes per adornar els plats
  3. Posar tots els ingredients al turmix, excepte la mozzarel.la, i triturar-ho tot fins que quedi una crema ben fina
  4. Refredar a la nevera abanç de servir
  5. Muntar els plats adornant amb una broqueta de boletes de mozzarel.la i unes fulles d'alfàbrega

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: