Qué busques?

dissabte, 1 de gener del 2011

Aperitius vegetarians (2)

BON ANY BLOCAIRES !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja som al 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Segueixo amb els aperitius que vaig fer per Sant Esteve.

Carxofes a la menta
Son carxofes ben netes deixant només el cor, farcides d'all, julivert i menta fresca trinxats, sal i oli, i cuites al vapor.



 Bruscettas de tomàquet sec i mozzarel.la
(per 18 panets)
  • 450gr farina
  • 38gr llevat fresc (1,5 cubs de Levital)
  • Tomàquets secs marinats en oli i orenga
  • 18 mini-mozzarel.la fresca
  • 200ml aigua templada
  • Oli d'oliva VE
  • 1cp sucre (rasa)
  • 1,5 cp sal
  1. A un bol desfer el llevat amb l'aigua i el sucre, deixar que reposi fins que es facin bombolles a la superfície (uns 5').
  2. A un bol gran fer un volcà amb la farina i la sal i fer un forat al mig on abocarem el llevat, barrejar be amb l'ajuda d'una espàtula i quan s'uneixi acabar d'amassar-ho sobre el marbre enfarinat. Ha de quedar una massa llisa no massa dura, afegir aigua si cal.
  3. Deixar pujar la massa a un bol pintat amb oli i tapat amb un drap durant 1h (ha de doblar la mida).
  4. Mentre tant, escórrer els tomàquets i tallar-los a tires finetes. Escórrer les boletes de mozzarel.la i assecar-les amb paper absorbent.
  5. Quan la massa hagi pujat, desinflar-la delicadament i estirar-la en forma de cilindre. Tallar-la en 18 trossets iguals. Aplastar cada tros formant un cercle, posar al mig una mozzarel.la i una mica de tomàquet, tancar-los donant forma de bola, deixant la "costura" a la part de sota.
  6. Amb l'ajuda d'un esprai posar una mica d'oli a motlles de magdalena i posar un paquetet a cada motlle.
  7. Quan tots siguin als motlles Fer un petit tall a la superfície de cadascun amb les tisores o amb un cúter. Espolvorar el tall amb orenga i una mica d'oli i deixar-los pujar durant 40' més.
  8. Pre-escalfar el forn a 200º i coure fins que estiguin daurats.
Aquesta recepta l'he tret del bloc La Zuccheriera, gracias Cannella !!!! me temo que voy a copiarte un monton de recetas, tienes un bloc genial.

Crestes de llanegues
Volía fer jo la pasta de les crestes, però vaig fer curt de farina... sort que tenia oblees de les normals. Només son crestes farcides de llanegues saltejades amb all i julivert, pintades amb ou i cuites al forn en lloc de fregir-les, van quedar molt lleugeres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: