Buscant idees per fer una amanida festiva pel dinar de Pasqua, que acostuma a ser massa abundant i coronat per la mona com a traca final, em vaig decidir per aquesta del Club Cuines de TV3, que jo vaig adaptar al meu gust. La recepta original la podeu trobar a: http://www.clubdecuines.cat/recepta/amanida-de-primavera/4341
- Faves tendres
- Maduixots
- Barreja d'enciams al gust
- Melmelada de maduixa
- Unes fulles de menta
- Pa de llavors (la recepta la posaré properament)
- Reducció de balsàmic de Mòdena amb maduixes
- Sal, Oli VE
- Ofeguem les favetes amb menta picada, sal i un raig d'oli, durant 10' aproximadament. Després les amanim amb oli cru i reducció de balsàmic.
- Tallem el pa a dauets i el torrem al forn a 160º durant 20' o fins que quedin ben cruixents vigilant que no es cremin.
- Tallem i rentem els enciams i, un cop escorreguts, els amanim amb sal oli i reducció de balsàmic.
- Muntem els plats:
- al fons una culleradeta de melmelada de maduixa
- a sobre una cullerada de favetes
- a sobre dauets de pa de llavors torrats
- a sobre la barreja d'enciams
- al voltant hi posem uns maduixots i decorem amb una mica de reducció de balsàmic.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada