Ingredients
- 300 gr ametlla crua molta (farina d'ametlla)
- 200 gr sucre
- 4 ous grans (o 5 de petits)
- ½ cc canyella
- Mantega per untar el motlle
- Sucre glaç
Elaboració
- Pre-escalfar el forn a 180º.
- Batre els ous amb el sucre i la canyella durant 10' amb les varilles, ha d'augmentar el doble del seu volum.
- Afegir la farina d'ametlla i seguir batent be, fins que quedi una crema homogènia i escumosa.
- Preparar un motlle folrant-lo amb paper de cuina i pintant el paper amb mantega.
- Abocar la barreja al motlle i enfornar a 180º uns 25'-30'.
- Desemmotllar quan sigui totalment fred i espolsar amb sucre glaç. Si hi voleu posar la creu de Santiago típica d'aquest pastís la podeu trobar a: http://i33.tinypic.com/2v921hs.png
Mmmm... Un clàssic fàcil de fer i dels que atipen. Ep! T'has descuidat la copeta de moscatell. Jo només vec vi amb aquest pastís.
ResponElimina