Ingredients
- 225 ml aigua templada
- 1 cc sal
- 2 cc sucre
- 15 gr oli oliva
- 325 gr farina de força
- 1 cc llevat de forner sec soluble
- Posem a la cubeta de la panificadora els ingredients en l'ordre de la recepta i connectem el programa de masses pujades.
- En acabar el programa pintem amb oli dues safates del forn i posem la meitat de la massa a cadascuna, tapem amb film també pintat amb oli i deixem reposar 15'.
- Per estirar la massa, que és molt enganxosa, ens enfarinem les mans i empolvorem amb farina la massa, anem estirant i donant la forma de pizza.
- Farcim les pizzes, la de la foto es una base de salsa de tomàquet i orenga, rodanxes de tomàquet, làmines de xampinyons frescos, sal, pebre i mozzarel.la.
- Deixem reposar les pizzes farcides 30' o 1h.
- Enfornem al forn pre-escalfat a 220º uns 10' o fins que les vores siguin torradetes. Servir immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada