Qué busques?

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Némesis

Jo Nesbo, 1960, Oslo, Noruega.

Aquesta és la quarta novel·la protagonitzada per l'inspector d'homicidis Harry Hole a la ciutat d'Oslo. Personatge alcohòlic i conflictiu, en Harry és especialment tossut alhora d'esbrinar la veritat que s'amaga darrera les aparences.

Tot i que els llibres es poden llegir per separat, Nesbo no tanca mai les històries al 100%, sempre queda algun tema obert que fan venir ganes de llegir la següent i veure cóm segueix.

Un atracament amb resultat d'una caixera morta i una antiga amiga d'en Harry que insisteix en trobar-se amb ell i apareix morta l'endemà d'un sopar del quan en Harry no en recorda absolutament res, son els fils conductors d'una trama que, com és habitual, es complica i ens sorprèn amb girs inesperats fins al darrer moment.

En Jo Nesbo és especialment bo desviant les històries per conductes sorprenents alhora que construeix personatges molt tangibles amb les seves pròpies complexitats i angoixes. Excel·lent novel·la negra en estat pur, molt psicològica, per disfrutar cada pàgina.

La web oficial de l'autor a: http://jonesbo.com/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: