Bo, bo, bo, unes albergínies farcides gustoses no han de portar necessàriament carn ,o))
Ingredients- 2 albergínies mitjanes
- 1 carabassó
- 2 pastanagues
- 2 tomàquets vermells
- 1 ceba
- 1 porro
- 2 dents d'all
- 15 gr moixernons
- Formatge emmental ratllat
- Salsa de soja
- Posem en remull els moixernons amb l'aigua justa per cobrir-los.
- Tallem les albergínies per la meitat all llarg, fem uns talls sense arribar al fons, salem untem amb oli i les posem a coure al forn a 200º uns 20', fins que siguin toves.
- Mentrestant tallem totes les verdures a dauets petits, els alls picats fins i els tomàquets sense pell ni llavors.
- Traiem les albergínies del for i les buidem, reservant la polpa tallada a dauets.
- Ho sofregim començant per la ceba, quan sigui transparent afegim l'all i el porro, després afegim el carabassó, més tard la pastanaga l'albergínia i al final el tomàquet.
- Colem els moixernons i reservem l'aigua passant-la per un colador de tela.
- Quan el sofregit està acabat hi afegim els moixernons, salpebrem i després de fer un tomb hi tirem l'aigua dels moixernons, ho deixem fer xup-xup fins que se la begui tota, 5' abans d'acabar hi tirem un raig de salsa de soja. Finalment tastem i rectifiquem de sal.
- Omplim les barquetes d'albergínia amb aquesta barreja, cobrim generosament amb formatge ratllat i gratinem.
Que fàcil i que bo.
ResponEliminaGracies