Qué busques?

dijous, 3 de novembre del 2011

Las huellas imborrables

Camilla Lackberg, Fjällbacka, Suècia, 1974.

L'Erica acaba la seva baixa maternal i el seu marit s'agafa 6 mesos de baixa paternal per cuidar la petita Maja i que l'Erica pugui tornar a la feina, acord que no està lliure de tensió i malentesos. Només per això ja val l pena llegir aquesta novel·la, ens proposa un model d'equilibri familiar ben diferent al que és habitual a les nostres latituds.

Durant aquest període es produeixen dos assassinats de persones ancianes. L'Erica investiga el passat de la seva mare a partir d'uns vells diaris que ha trobat a les golfes. Les històries antigues estenen les seves branques fins a l'actualitat i la investigació dels fets actuals ens porta al passat, durant tota la novel·la l'autora es mou entre la Suècia del final de la segona guerra mundial i l'època actual.

M'encanta cóm construeix els personatges aquesta autora, molt humans, definits jugant amb una llarga escala de matisos que fan que no hi hagi ni bons ni dolents, sinó persones i circumstàncies que anem coneixent al llarg d'aquestes pàgines d'investigació criminal i recerca històrica.

La web de l'autora a: http://www.camillalackberg.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: