Qué busques?

dijous, 6 de setembre del 2012

El camí fosc

Asa Larson, Uppsala, Suècia, 1966.

L’advocada Rebecka Martinsson i la detectiu Anna Maria Mella tornen a desentranyar un crim a la zona més freda Suècia, a Kiruna on la neu gairebé sempre és present. La fredor i el blanc de la neu revesteixen aquesta història i el caràcter dels personatges que la protagonitzen.

La Rebecka Martinsson malda per sortir d’una depressió profunda, la detectiu Mella tona el contrapunt de realitat pràctica i sentit comú. Dins d’una cabana de pescadors sobre un llac gelat apareix el cadàver d’una dona, una alta executiva d’una gran companyia minera: Kallis Mining especialitzada en explotacions mineres a diversos països, incloses explotacions d’alt risc a l’Africa.

El fil de la narració ens presentarà una personatges complicats en una espessa trama de relacions personals i professionals al límit de la legalitat, amb una dependència malaltissa entre ells. La trama es va desvetllant com les capes d’una ceba, endinsant-se en cada personatge, un rere l’altre, que ens van esbossant la història fins arribar al final o tot es mostra finalment clar.

La web de l’autora a: http://www.asalarsson.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: