Qué busques?

dijous, 19 de març del 2009

Quien Quiere ser Millonario ?


Vikas Swarup (Allahabad, 1963)

La vida d'un noi de divuit anys desgranada al llarg de 12 preguntes. Una vida certament curta però d'una intensitat impensable des de la nostra perspectiva de la societat benestant occidental.

Rama Mahoma Thomas sembla escapat de les pàgines de Dickens i portat als suburbis de les grans ciutats de la Índia actual. Explica els diferents episodis de la seva existència segons el ritme del concurs, sense ordre, sense gaire lògica, tal com ha estat el seu mon des de el moment de néixer.

L'autor no recorre al melodrama ni a la llagrimeta, el relat ens dona la visió d'un nen generós, confiat i optimista que no coneix res més enllà del seu mon, accepta la realitat sense desesperar-se ni questionar-la gaire, sempre endavant, però també sense deixar mai d'empaitar els seus somnis d'infant que s'ha fet gran massa de pressa.

Tendre, sense ser ensucrat, aquesta es una història captivadora de principi a fi. Una grandíssima lliçó d'amistat i amor que sobreviu a totes les dificultats d'una vida que semblava condemnada a la misèria des de el primer moment.

Aquest novel.la ha estat duta a la gran pantalla recentment: Slumdog Millionaire, recollint nombrosos premis, va culminar la seva trajectòria d'éxits esdevenint la gran triomfadora a la darrera edició dels Oscars de Hollywood.

La pàgina web del autor: http://www.vikasswarup.net/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: