Ingredients- 220 ml oli gira-sol
- 250 gr farina
- 1 sobre llevat químic
- 1 pessic de sal
- 200 gr sucre
- 4 ous
- 180 gr gotes de xocolata resistents a l'escalfor
- Ratlladura de llimona o 2 gotes d'essencia
- Pre-escalfar el forn a 240º.
- Batre els ous amb el sucre una bona estona fins que blanquegin i doblin el volum.
- Afegir l'esencia de llimona, l'oli i la sal. Barrejar be amb les varilles.
- Barrejar la farina i el llevat i afegir-ho de mica en mica tot tamisant-ho, batre molt be amb les varilles fins a la total incorporació. Finalment afegir-hi les gotes de xocolata i barrejar be.
- Omplir els motlles 3/4 parts amb la pasta i posar a cadascun una mica de sucre a sobre. Posar-los a la safata del forn recoberta amb un tapet de silicona (així no es torren tant de sota)
- Enfornar posant la safata a mitja alçada del forn i coure: 5' a 250º (escalfor només a baix). Baixar la temperatura a 200º i coure 5' més, baixar a 180º i coure 2-5' més vigilant que no es cremin, fins que comencin a agafar color.
i quan fiques el xocolate?
ResponEliminaOops, quin lapsus ! s'afegeigen després de la farina, ja ho he posat a la recepta. Mercés per avisar-me !
ResponElimina