De maduixes amb xocolata o de xocolata amb maduixes... un pecat capital!
Ingredients
(per 4 pots de 250 gr)
- 1 kg maduixots nets
- 500 gr sucre
- 7 gr pectina
- 200 gr xocolata negra de cobertura
- Trinxem amb el turmix els maduixots nets, hi afegim la pectina i trinxem junt (així no es fam grumolls).
- Barregem be amb el sucre i ho posem a una olla grossa (al bullir puja el doble del seu volum).
- Ho portem a ebullició remenant de tant en tant.
- Ho deixem bullir 1h i provem si al tirar-ne una mica sobre el marbre, al refredar-se, es gelifica. Si no deixar-ho una estona més.
- Quan te la textura desitjada retirem l'olla del foc i afegim la xocolata, remenem be fins que quedi totalment incorporada.
- Omplim els pots, prèviament esterilitzats, i fem el buit tal com tinguem per costum: bullint els pots tancats al bany maria durant 20' o posant boca avall 24h.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada