Qué busques?

dijous, 6 de juny del 2013

El guardià invisible

Dolores Redondo, Donostia 1969.

Un thriller com n’hi ha pocs, el primer d’una trilogia. L’autora conjuga una investigadora amb un passat terrible, del qual fuig sense èxit, amb una sèrie d’assassinats i un entorn molt proper al realisme màgic de llegendes i essers fabulosos.

Una jove, gairebé una nena, és trobada nua al marge del riu Baztán, a Navarra, amb una posada en escena força peculiar. La inspectora d’homicidis Amaia Salazar s’encarregarà de la investigació, malgrat que això impliqui tornar a Elizondo, el poble on va néixer i d’on va marxar fa anys. Allà s’enfrontarà a un assassí i als seus propis fantasmes.

L’autora construeix la trama amb fils tan diversos com les darreres tècniques forenses, essers de la mitologia basca cóm el basajaun o les belagiles entre d’altres que conviuen amb els habitants del Baztán i l’us del Tarot per veure el futur. El resultat és una narració sorprenent, intrigant i que va molt més enllà de posar al descobert un assassí.

Ja estic desitjant que es publiqui el segon volum.

La web de l’autora a: http://www.doloresredondomeira.com/

1 comentari:

  1. No és la primera vegada que veig aquest llibre recomanat. Ja m'ho pensaré i potser me'l llegeixo aviat! Gràcies per compartir-ho.

    ResponElimina

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: