- 750 ml d'aigua
- 4 cc te verd amb gessamí
- 1 cs essència de taronger
- 190 gr sucre (o 142 gr de sucre + 36 gr de sucre invertit)
Preparació
- Posar l'aigua al foc i quan arrenqui el bull retirar-la i afegir les fulles de te, tapar i deixar infusionar uns 5'.
- Afegir el sucre, remenar fins la total dissolució i colar.
- Afegir l'essència de taronger i deixar refredar a la nevera, millor 24h.
- Quan estigui ben fred posar-ho a la geladora fins que el xarrup estigui fet (uns 30' en el meu cas).
Per fer-ho sense geladora posem el xarrup al congelador i remenem diverses vegades per trencar els cristalls de gel mentre es va congelant.
Una variant és fer servir te verd sense gessamí i afegir-hi fulles de menta al mateix moment que les fulles de te. També hi podem afegir el suc d'una llimona al punt nº 3.
Una variant és fer servir te verd sense gessamí i afegir-hi fulles de menta al mateix moment que les fulles de te. També hi podem afegir el suc d'una llimona al punt nº 3.
com es nota que entrem de plè a l'estiu!! m'encanta la proposta!
ResponElimina