Ingredients
- 3/4 l llet
- 9 rovells
- 300 gr sucre (o 225 gr de sucre i 58 gr de sucre invertit)
- 4 cc cafè soluble (jo el vaig posar descafeïnat)
- 1 beina de vainilla
- Portem a ebullició la llet amb la vainilla, ho retirem del foc i deixem infusionar.
- Batem be els rovells amb el sucre i el cafè soluble.
- Afegim la barreja de rovells a la llet i fem coure a foc mig sense parar de remenar fins que agafi consistència de crema (quan cobreixi el dors de la cullera). No ha d'arribar a bullir! es tallaria.
- Retirem del foc, retirem la beina de vainilla i afegim el sucre invertit remenant be.
- Deixem refredar i ho posem a la nevera unes hores (millor fer-ho el dia abans).
- Posar al pot de la geladora fins que agafi la consistència del gelat (a la meva uns 30')
Si no es te geladora ho posem al congelador i anem remenant cada 30' o cada hora unes quantes vegades fins que es geli del tot.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada