Aquest coc l'he fet seguint la recepta del llibre La cuina de les Terres de l'Ebre. Una recepta de tota la vida.
Ingredients- 4 ous
- 400 gr farina
- 300 gr sucre (la recepta original en porta 400)
- 300 cc llet
- 150 cc oli oliva suau
- 1 pell de llimona ratllada
- 2 gasoses (2 sobres blans i 2 liles)
- 1 tassa suc de taronja (és opcional, jo en vaig posar ja que no tenia taronges)
- Pre-escalfem el forn a 175º.
- Batem els ous amb el sucre fins que agafin volum.
- Hi afegim la llet, l'oli i el suc de taronja (si n'hi poseu) i la pell de llimona, ho barregem be.
- Afegim la farina tamisada i barrejada amb el contingut dels sobres de gasosa, de mica en mica fins tenir una massa fina i sense grumolls.
- Folrem una safata del forn amb paper de cuinar o be la pintem amb mantega i l'espolsem amb farina.
- Enfornem a 175º uns 30', fins que al punxar amb una broqueta surti neta.
- Desemmotllem quan sigui fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada