Qué busques?

dilluns, 16 de setembre de 2013

Coc ràpid

Aquest coc l'he fet seguint la recepta del llibre La cuina de les Terres de l'Ebre. Una recepta de tota la vida.
Ingredients

  • 4 ous
  • 400 gr farina
  • 300 gr sucre (la recepta original en porta 400)
  • 300 cc llet
  • 150 cc oli oliva suau
  • 1 pell de llimona ratllada
  • 2 gasoses (2 sobres blans i 2 liles)
  • 1 tassa suc de taronja (és opcional, jo en vaig posar ja que no tenia taronges)
Preparació

  1. Pre-escalfem el forn a 175º.
  2. Batem els ous amb el sucre fins que agafin volum.
  3. Hi afegim la llet, l'oli i el suc de taronja (si n'hi poseu) i la pell de llimona, ho barregem be.
  4. Afegim la farina tamisada i barrejada amb el contingut dels sobres de gasosa, de mica en mica fins tenir una massa fina i sense grumolls.
  5. Folrem una safata del forn amb paper de cuinar o be la pintem amb mantega i l'espolsem amb farina.
  6. Enfornem a 175º uns 30', fins que al punxar amb una broqueta surti neta.
  7. Desemmotllem quan sigui fred.

Cap comentari:

Publica un comentari

Seguidors

Total de visualitzacions de pàgina: